start

Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
start [2020/07/21 11:23]
stian_kristoffer_olsen
start [2020/07/28 12:58] (nåværende versjon)
stian_kristoffer_olsen
Linje 4: Linje 4:
  
 Terminalhåndboken gir [[public:adgangsbestemmelser|bestemmelser og retningslinjer om bruk og adgang til Bane NORs godsterminaler]]. Alle brukere av terminalene skal kjenne til og følge de krav som Bane NOR til en hver tid setter for bruk av terminalene. Terminalhåndboken gir [[public:adgangsbestemmelser|bestemmelser og retningslinjer om bruk og adgang til Bane NORs godsterminaler]]. Alle brukere av terminalene skal kjenne til og følge de krav som Bane NOR til en hver tid setter for bruk av terminalene.
- 
-Hoveddokumentet som regulerer aktiviteter inne på godsterminalene er [[public:adgangsbestemmelser|"Adgangsbestemmelser for Bane NORs godsterminaler" ]] 
    
 Terminalhåndboken regulerer aktiviteter relatert til lastegatene og veinettet inne på godsterminalene. Aktivitetene relatert til togframføring og skifting er ikke regulert i denne håndboken.  Terminalhåndboken regulerer aktiviteter relatert til lastegatene og veinettet inne på godsterminalene. Aktivitetene relatert til togframføring og skifting er ikke regulert i denne håndboken. 
start.txt · Sist endret: 2020/07/28 12:58 av stian_kristoffer_olsen